Verkoop

Geen deal, geen kosten!

Immo Verimass, aan de Louis Melsensstraat in Leuven, is al zo’n kwarteeuw een betrouwbare partner als je vastgoed in en om Leuven wil verkopen of verhuren. Immo Verimass houdt van duidelijke taal en een correcte aanpak. Wij hanteren al jaren het no cure, no pay-principe. Raakt een woning niet verkocht, zijn er ook geen kosten.

Het kantoor werd zo’n 30 jaar geleden opgestart door zaakvoerders Walter Devlies en Johannes Geuth. Vandaag leiden ze een jong team van zo’n 12 gemotiveerde medewerkers die van wanten weten.

Wie bij Immo Verimass een dossier opent, volgt met de klant het hele traject tot het einde. Zo bouw je immers een juiste vertrouwensrelatie op. Dat vraagt organisatie en discipline, maar we willen altijd heel correct zijn met onze klanten.

Geen loze beloftes, geen wilde schattingen, maar haalbare verkoopprijzen. Dat geeft ook de beste resultaten.

Immo Verimass heeft met de jaren in de regio Leuven een indrukwekkend netwerk uitgebouwd, waardoor alle gevoerde publiciteit in print en online media en hun door de jaren opgebouwde kennis en gebruik van gespecialiseerde websites totaal kosteloos in de service begrepen zit.

Wij verzorgen de hele administratie en alle nodige attesten en dat zijn er tegenwoordig nogal wat: het EnergiePrestatie Certificaat (EPC), de elektrische keuring, bodemattest, kadaster, legger & plan, de stedenbouwkundige informatie.

Daar moet u als klant zich bij ons geen zorgen over maken.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn in de huidige markt! Bel 016 284 888 voor een gratis schatting. U kan ons ook contacteren via immo@verimass.be